KURSUS & UDDANNELSE

EFTERÅRSFASTE - (15. - 17. OKTOBER)

Vi mødes til 3 dages fælles faste på strandgården Østerløkke nær Lemvig.


Forud for selve fasten har vi forberedt kroppen ved i 10 dage at spise en særlig nedtrapningskost, som hovedsaligt består af plantebaserede fødevarer. Derudover udelades stimulanser som fx sukker, kaffe og alkohol i nedtrapningsperioden. Efter fasten følger 10 dage med optrapningskost, som er den samme som undernedtrapningen.


Onsdag d. 14 september kl 19.00


holder vi et informationsmøde om fasten. Det finder sted i Helhedshuset, Tværgade 7C, Silkeborg. Her vil der være mulighed for at stille spørgsmål til nedtrapningskosten. Derudover får du ved kursustilmelding bogen "Den fede faste", som indeholder opskrifter på nedtrapningskost og masser af god information om det at faste.


Under opholdet vil vi lave kropsterapeutisk træning og øvelser og arbejde med meridianmassage. Begge dele hjælper kroppen til at rense ud og afgifte. Vi vil gå ture sammen i den omkringliggende natur, og der vil være tid til stilhed, hvile og roligt samvær med hinanden eller sig selv.


Vi spiser ikke under opholdet, men vi vil drikke rensende the og friskpresset saft under hele forløbet for at holde kroppen i gang.


Kurset afsluttes med gode råd til optrapningen og det at vende tilbage til dagligdagen igen efter en faste.


Ole Mikkelsen og Jane Sundstrup er kursusledere.


Pris. 3000 kr. pr. person i enkeltværelse.


For yderligere information og tilmelding, skriv til jane.sundstrup@gmail.com eller ole@olebehandling.dk