KROPSTERAPI

Er du nysgerrig på at mærke lidt mere?

EN KROP UDEN STRESS ELLER SMERTER. FORNYET FOKUS OG MERE ENERGI.

Manuvision er en kropsterapeutisk behandlingsform, der tager afsæt i, at kroppens fysiske og psykiske tilstand hænger uløseligt sammen.


Jeg tager udgangspunkt i din nuværende situation, dine behov og ønsker, samt hvad jeg mærker i din krop. Jeg lægger stor vægt på tilliden og mødet med dig lige der, hvor du er – med indføling, nærvær og tilstedeværelse

.

Du altid velkommen til at kontakte mig, uanset dine udfordringer, hvor vi kan afklare, hvordan jeg kan hjælpe dig.


Manuvision

OM BEHANDLINGEN

En ubalance, hvad enten det er stress, spændinger eller fysiske skader, er kroppens måde at fortælle dig, at du har brug for en hjælpende hånd til at genstarte den. Manuvision er en kropsterapeutisk helhedsbehandling, der løsner dine spændinger, lindrer dine smerter, dæmper dit stress-niveau og giver dig mere energi og overskud.

 

Behandlingen kan gøre en forskel for dig, uanset om du kommer med en akut opstået skade eller problemstilling, eller om du ønsker at forebygge og vedligeholde sundhed, velvære og livskvalitet.

Manuvision er et effektiv og gennemprøvet behandlingsform, der kombinerer teknikker som dybdegående massage, pulsering, akupressur, zoneterapi, meridianmassage, lettere led-frigørelse og beroligelse af nervesystemet.

 

Kropsterapi kan smertelindre og skabe stort velvære, lettelse og ro i kroppen og hjælpe dig og din krop tilbage på det rette spor. Den kan i nogle tilfælde også hjælpe uforløste følelser/traumer, der kan have været årsagen til de fysiske symptomer, op til overfladen.

Anja Hessel
Soffie Everdeen
Lene Hemmeløff
Anni Leicht
Christine Leicht Løwe
Rasmus Guldhammer
Lene Klejstrup

BEHANDLINGEN

Vi starter behandlingen med en kort samtale, hvor vi afstemmer forventninger. Samtalen lægger retningen for behandlingen, hvad enten du kommer med konkrete skavanker eller bare gerne vil ned i gear. Vores samtale giver dig desuden tid til at lande og føle dig tilpas, afslappet og fortrolig med mig og klinikken.

 

Herefter er det tid til, at du ligger dig tilrette på briksen under et tæppe. Det er mest optimalt for behandlingen, hvis du kun har undertøj på (blød bh eller undertrøje), men det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas, så det er også muligt at behandle med løstsiddende tøj på, det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas.


Undervejs i behandlingen kan du blive fyldt med ro, mærke en sitren i kroppen eller måske opleve en større eller mindre grad af kontakt med dine følelser.


Hvordan du tager imod behandlingen vil variere fra person til person og fra gang til gang.


Når behandlingen er slut, får du et øjeblik for dig selv, til lige at fordøje behandlingen, inden du forlader klinikken.

Mit mål er, at du går fra vores session med et større kendskab til dig selv og din krop, og at du har fået viden om, hvordan du fremover kan undgå de problematikker, vi arbejder med under behandlingerne. Derfor tager vi altid en kort opfølgende samtale, når du har klædt dig på igen.

 

Efter behandlingen kan du både føle dig fyldt op af energi eller der kan opstå svimmelhed eller humørsvingninger. Hvis du efterfølgende oplever, at du har brug for at spørge mig til råds eller gerne vil dele dine tanker om behandlingen, kan vi nemt følge op via mail eller telefon. Jeg anbefaler, at du drikker rigeligt med vand efter behandlingen.

Opsumering

MANIVISION BEHANDLING KAN LØSE PROBLEMER SOM


 • Muskel- og ledsmerter
 • Gigt og hævede led
 • Inflammation i muskler, sener eller organer
 • Smerter i ryg, nakke, skuldre
 • Smerter ved skoliose eller scheuermann
 • Kontorskader, musearm og kold skulder
 • Sportsskader, forstuvninger m.m.
 • Spændingshovedpine
 • Mave-/tarmproblemer
 • Tankemylder, uro og manglende energi
 • Stress og udbrændthed
 • Angst
 • Svimmelhed og spændinger