Manuvision

TRÆNING

EFFEKTIV SELVBEHANDLING

Da jeg igennem hele mit liv har været aktiv og brugt kroppen meget, var det for mig lidt af et chok at møde Manuvsions tilgang til træning. Jeg måtte jo erkende, at den tilstand som jeg troede, jeg havde, var ikke helt som den tilstand, jeg mærkede under træningen.  Jeg var usmidig og stiv i led og krop – jeg hadede rent ud sagt, når vi havde træning på uddannelsen. Men jeg måtte jo også erkende, at der var en del at arbejde med, og at det for hver gang blev en smule bedre. Min kontakt med min krop blev forøget, og smidigheden vendte så småt tilbage.

 

Efter endt uddannelse og bestået eksamen i træningen, havde jeg behov for at holde det ved lige, og ikke mindst stille op og tilbyde andre, hvad jeg på egen krop havde oplevet. Så jeg startede i 2013 med et træningshold i Them hallerne - et hold som jeg siden har haft én gang om ugen. Jeg har undervejs også undervist fodboldspillere i træningsformen. Det er godt til dem, da træningen er skadesforebyggende, og så har de godt af smidiggørelse af fødder og led, som jo er deres vigtigste "redskab".

Manuvision

OM TRÆNINGEN

Manuvision træning smidiggør led og muskler, stimulerer kredsløbet, giver større kropsbevidsthed og afbalancerer og styrker kroppens ydeevne.


Træningen er bygget op om dynamiske øvelser, stræk og stillinger, som  afspænder hele kroppen.


Åndedrættet centreres og koordineres med kroppens bevægelsesmønstre.

Sammenhængene mellem krop og psyke bevidstgøres.

 

Manuvision træning er skadesforebyggende og et stærkt supplement til en manuvision behandling.


Hvor kan du træne?

Jeg har træningshold i Them hallerne en gang om ugen, og du kan få en gratis prøvetræning ved at kontakte mig på hjemmesiden (klik her).

 

I sæsonen 2020/21 bliver det mandage fra 19.00 - 20.15 – holdet hedder "Smidighed & Styrke".


KLUBBER OG VIRKSOMHEDER

Hvis din klub eller virksomhed ønske at prøve træningen, kommer jeg gerne til jer og giver den første træning gratis.


Du kan kontakte mig via formularen her på siden eller ring til mig på + 45 22 18 31 80

 
 
 
 
Jeg vil gerne kontaktes vedrørende en gratis prøvetræning.
 
 
 

DET SIGER DE

JANE BACH

"Meget inspirerende og anderledes end den form for træning, jeg tidligere har benyttet mig af. Godt for min smidighed og balance. Jeg kommer gerne igen, hvis du laver et nyt hold til efteråret/vinter"


HANNE RASCH

"Det har været en fornøjelse at komme direkte fra en travl dag på job til en meget afslappet atmosfære i Oles træningslokale. Det er nemt at følge med i den grundige instruktion, og man kan deltage, uanset hvilket niveau, man befinder sig på træningsmæssigt. Styrke, balance og smidighed – Træningen kommer rundt om det hele, og der er ingen tvivl om, at man bliver bedre på alle tre områder i løbet af kort tid"


RIKKE MARIE

"Jeg er blevet opmærksom på mine led i fødder og tæer, og vigtigheden af at bevæge dem. Mine knæ har aldrig haft det bedre, og jeg kommer helt sikkert til at bruge nogen af dine øvelser i min yogapraksis. Og alt i alt føler jeg mig faktisk styrket i hele kroppen efter det her forløb. Det er intensivt, men givende og dejlig afslappet stemning"